Szeretettel köszöntjük, az Angyal apartmanházak honlapján!

Az apartmanok, Hajdúszoboszló lakó-üdülő övezetében, a Hőforrás utca 47.sz. alatt, a fürdőtől 500 méterre, zárt udvarban helyezkednek el.

Gépkocsival érkező vendégeink részére az udvarban parkolási lehetőség biztosított. Vonattal és autóbusszal érkezők számára is könnyen megközelíthető a szálláshely. Autóbusz végállomás 400 m-re található.

A közelben, több étterem, pizzéria, fagylaltozó és élelmiszer üzlet található. Apartmanházunkban 2 db két hálószobás, 4 fős, 1 db 3 hálószobás 6 fős – pótágyazási lehetőséggel – és 1 db stúdió található 2-3 fő részére.

Valamennyi apartman rendelkezik fürdőszoba-wc-vel, felszerelt konyha-étkezővel. Az apartmanok klíma berendezéssel felszereltek, melyek használata külön térítés ellenében vehető igénybe, és csak külön kérésre kapcsoljuk be. Az apartmanok területén wi-fi használható. Vendégeink kényelmét szolgálják a kertben elhelyezett pihenőhelyek, a május 1 – szeptember 15 között működő medence, továbbá a bográcsozási, grillezési lehetőség.

Szolgáltatásaink egész évben igénybe vehetők. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését és vendégeink között üdvözölhetjük!

Szeretettel várja: Soós Sándor és Judit